پس از کشوقوسهای فراوان و تعویق در اکرانِ دو فیلم تحسینشده جشنواره فجر، سرانجام طلسم اکران «زندهشور» و «استخر» شکسته شد. محمد شایسته، مدیر دفتر پخش «شایسته فیلم»،ضمن تأیید این خبر اعلام کرد که این آثار در فصل پیش رو روانه پرده نقرهای خواهند شد.
این دو فیلم که پیشتر قرار بود در سبد اکران نوروزی جای بگیرند، با تغییرات ایجادشده در برنامه اکران عمومی، حالا قرار است به ترتیب از خردادماه (زندهشور) و اوایل تیرماه (استخر) میزبان مخاطبان سینما باشند.
«زندهشور» تازهترین ساخته کاظم دانشی پس از تجربه موفق «علفزار» است؛ درامی جنایی-حقوقی که پیشتر توانست سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی را برای این فیلمساز به ارمغان بیاورد. در مقابل، «استخر» نیز با حالوهوای خاص و امضای شخصی سروش صحت، تجربهای متفاوت برای علاقهمندان به سینمای او رقم خواهد زد؛ اثری که یادآور سبک و سیاق آخرین ساخته این کارگردان، یعنی «صبحانه با زرافهها» است.




نظر شما